Modify

Opened 10 years ago

Closed 10 years ago

#1006 closed Bugs (duplicate)

No mingw.jam

Reported by: anonymous Owned by:
Milestone: Component: Building Boost
Version: Boost 1.34.0 Severity: Problem
Keywords: Cc:

Description

Running make (using MinGW/MSYS) spews the following error/s.

./tools/jam/src/bin.ntx86/bjam  --user-config=user-config.jam 
mingw.jam: No such file or directory
./boost_1_34_0/tools/build/v2/build\toolset.jam:27: in toolset.using
rule mingw.init unknown in module toolset.
./boost_1_34_0/tools/build/v2/build\project.jam:825: in using
user-config.jam:5: in modules.load
./boost_1_34_0/tools/build/v2\build-system.jam:138: in load
.\boost_1_34_0\tools\build\v2/kernel\modules.jam:261: in import
.\boost_1_34_0\tools\build\v2/kernel/bootstrap.jam:132: in boost-build
.\boost_1_34_0\boost-build.jam:9: in module scope
Not all Boost libraries built properly.

./configure, which I executed before make, ran without errors. If it helps, user-config.jam has the line "using mingw ; ".

If this is not the way, then I suggest you include brief installation instructions in the root directory in future releases. I have no desire to be browsing through pages of useless text just to find out how your installation mechanism works :)

Unsurprisingly ./configure && make seems to work if I change the "using mingw ; " line to "using gcc ; " in user-config.jam. Remains to be seen if the output is anything usable.

Attachments (0)

Change History (1)

comment:1 Changed 10 years ago by René Rivera

Resolution: duplicate
Status: newclosed

Merging this into #1087.

Modify Ticket

Change Properties
Set your email in Preferences
Action
as closed The ticket will remain with no owner.
The resolution will be deleted.

Add Comment


E-mail address and name can be saved in the Preferences.

 
Note: See TracTickets for help on using tickets.